Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Рускиня живее с извънземно във фризера

отпечатай новината

17.11.2011 09:45 | Видян 2551 пъти

Рускиня живее с извънземно във фризера

Седмица след като Белият дом категорично отрече за съществуването на извънземните и за срещите със зелените човечете, руска пенсионерка преобърна твърденията на хората на Барак Обама.
Марфа Егоровна съхранявала цели 2 години същество от чужда планета в хладилника си.
Разказът й ни връща през есента на 2009-а, а действието се развива в 280-хилядния Петрозаводск. В една мистериозна нощ в двора на вилата й се разбил извънземен космически кораб. Тогава Марфа и мъжът й намерили изкривена купчина желязо, от която се носила невероятна горещина. Близо до отломките лежало плашещо същество, високо около 50 сантиметра, нещо средно между човек и риба, което не давало признаци на живот.

Съпрузите решили да запазят мъртвото тяло, като грижовно го обвили с целофан и го замразили в хладилника си. Остатъците от летателния апарат изчезнали още на следващия ден. И така двамата заживели със зеленото човече. Историята продължила 2 години по-късно. При Марфа Егоровна пристигнали непознати хора, които се представили за сътрудници на Карелския изследователски център към Руската академия на науките и взели тялото на извънземното.

Тогава възрастната жена разбрала, че е изгубила завинаги доказателство за срещата си с хора от друга планета. Марфа решила да предостави снимка на откритието си на уфолози. То има огромна глава, очи като луковици и един израстък, който прилича на ръка. Задграничните експерти изучават фотоса и се мъчат да разберат доколко тя е истинска.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !