24 май в обявен за Ден на България в...

24 май в обявен за Ден на България в Лас Вегас с...

Мария Бакалова изигра перфектно...

Мария Бакалова канализира мощния стайлинг на Ивана Тръмп...

Лили с легло за 30 бона

отпечатай новината

01.12.2011 12:45 | Видян 2532 пъти

Лили с легло за 30 бона

Лили Иванова развърза кесията и реши да се поглези със скъп коледен подарък.Звездата си купи легло по поръчка за рекордната сума от 30 хиляди лева, научи "Всеки ден". Работещи в луксозен столичен магазин за мебели издават, че певицата си е поръчала  най-скъпата спалня, копие на кревата, в който спи английската кралица Елизабет Втора.

Спалнята е от чиста дървесина - скъп махагон екстра качество. Матракът е вграден, а съдържанието му е супер модерен и лек материал, получен от чист памук и пресована камилска вълна. Покритието пък е
сто процента естествена коприна обработена така, че да задържа чаршафите.

Моделът на леглото й също е уникален и певицата се сдобила с него от снимка в английско списание за интериор, което било допуснато в спалнята на Елизабет Втора. Лили Иванова заявила на френските дизайнери, че иска съвсем същото легло с размери 2 на 2,40 метра.

„Това е по-голямо от цялата ми стая. Чудно как ще спи сама жена в него", дивят се продавачките в мебелната фирма. За капак Лили пожелава махагонът да бъде избелен по някакъв начин, а не да се запазва оригиналния му цвят. Естрадната прима е известна с манията си за чистота и всичко в дома й е чисто бяло. Единственото неудобство за звездата е, че леглото няма да е готово за Коледа. Тя ще го получи едва в края на март, защото изработката му е ръчна и отнема доста време.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !