Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

„Фермер търси жена” събра още две двойки

отпечатай новината

02.12.2011 15:30 | Видян 2936 пъти

„Фермер търси жена” събра още две двойки

Още две двойки събра романтичното риалити „Фермер търси жена” във вчерашния епизод. Своя щастлив край намериха Свилен и Ваня и Иван и Даниела, които продължават романтичното приключение заедно.

Коренно различни бяха емоциите и развръзките в двете ферми. В с. Татари Светлана сама призна, че фермерският живот не е за нея и професионалната й реализация е на първо място.

Така тя значително улесни Иван в своето решение, който от началото на предаването уточни, че търси жена, с която да създаде семейство. Именно Даниела беше момичето, което спечели първата романтична изненада и получи първата истинска целувка от Иван.

Много по-драматична беше развръзката в био комплекса на Свилен, който избра Ваня за своя половинка. Решението му бе напълно неочаквано за Лори, която призна в ефир, че се е почувствала предадена и че спира да търси любовта.

Свилен е единственият участник, който има брак зад гърба си, поради което беше и най-предпазлив в своя избор. В неговата ферма не се стигна до интимни моменти, но чувствата бяха едни от най-силните.

Как са продължили отношенията между Свилен и Ваня и Иван и Даниела, ще разберем следващия четвъртък, когато ще бъде излъчен финалния епизод на „Фермер търси жена”. Тогава своя окончателен избор ще направят и последните двама фермери – Димитър и Стефан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !