Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

bTV отпразнува осмия си рожден ден със семейно парти на открито

отпечатай новината

02.06.2008 14:50 | Видян 3024 пъти | Гласували 1

bTV отпразнува осмия си рожден ден със семейно парти на открито

Над 1000 партньори, служители и приятели на bTV, заедно с техните семейства, отпразнуваха осмия рожден ден на телевизията на градинско парти в голф клуб „Света София”. Всички гости преминаха през ускорен курс по ТВ продуцентство, като посетиха осемте шатри, в които бяха представени предаванията bTV Новините, Зона Спорт, Шампионска лига, Survivor, Music Idol, „Море от любов”, „Танцувай с мен”, “Огледала”, “Часът на мама” и “Аламинут”. Гостите получиха печати за успешно завършено обучение в специалната книжка, предоставена от bTV.

За децата на партньорите и служителите на bTV бяха предвидени специални игри и забавления, включително възможността да влязат в ролята на водещи в импровизираното студио на bTV Новините. Сред присъстващите заедно със семействата си бяха любимите ТВ водещи и журналисти на зрителите на bTV – Ани Салич, Мариана Векилска, Юксел Кадриев, Станислава Трайкова, Милена Филчева, Тодор Кирков, актьорите от „Аламинут”, Памбос от „Танцувай с мен”, Ива и Боги от „Часът на мама”, Радост от „Огледала” и много други.

Събитието уважиха и част от участниците в първите два сезона на Survivor. Финалистите в Music Idol 2 обаче пропуснаха партито, защото се подготвяха усилено за големия финал на шоуто днес от 20.00 часа на живо по bTV. Сред гостите бяха и участниците във Форт Бояр, както и част от участниците в благотворителното шоу „Великолепната шесторка”.

Водещ на събитието беше актьорът Ненчо Илчев от „Комиците” по bTV, който забавлява всички с много хумор и някои от най-известните си фокуси. Музикалната част беше поверена на рок-групата „Сейнт Електрик”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !