Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Яна Добрева и Никола Тодоров с дует

отпечатай новината

06.12.2011 13:00 | Видян 1821 пъти

Яна Добрева и Никола Тодоров с дует

Яна Добрева и Никола Тодоров са готови със своя съвместен проект - „Три години”. Клипът от днес се върти премиерно в ефира на Фен ТВ, а съвсем скоро и по Фолклор ТВ.

Талантливите певци на Diapason Records дълго време пазеха в тайна дуетната си песен. Никола в няколко свои интервюта сподели, че подготвя такава изненада за почитателите на хубавата македонска музика, но криеше името на своята половинка.

„Три години” е по аранжимент на Валери Димчев, а изпълнителите са запазили автентичността на текста. „Приятели сме от години.

Познаваме се от Югозападния университет в Благоевград и когато подписах с фирмата, бях страшно щастлив, че ще имам близък човек там.

Дълго време с Яна планувахме да направим нещо съвместно и ето, че дойде точният момент. Не е случайна и датата, на която промотираме песента.

Днес е Никулден и подарявам „Три години” на всички именници и ценители на фолклорната музика.”, сподели Никола Тодоров. „Ники е талантлив млад изпълнител и съм сигурна, че го чака голямо бъдеще. Искрено се радвам, че дуетът ни вече е факт и може да бъде видян в ефира на Фен ТВ.

Иска ми се да успеем да стоплим сърцата на хората, все пак идва най-светлия християнски празник.”, допълни Яна Добрева.

Видеото е заснето в красивия комплекс „Царско село”, а режисьор на клипа е Ненчо Касъмов. За грима на изпълнителите се погрижи Зоран, а за прическите – студио Helan.

Гледайте „Три години” от днес в ефира на Фен ТВ, а до няколко дни и в ефира на Фолклор ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !