Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Лияна стана медицинска сестра

отпечатай новината

09.12.2011 16:00 | Видян 3196 пъти

Лияна стана медицинска сестра

Звездата на „Сънни мюзик” Лияна влезе в ролята на палава медицинска сестра по време на снимките на видеото към новата й песен „Кус-кус”. 

Певицата  успява да вдигне на крака красив младеж с помощта не само на професионалните си умения, но и на  супер сексапилната си визия и глас.

Компания й правят и двама родни шампиони в акробатиката, които се изявяват като доктори със завидни умения в танците.  Сюжетът на клипа се разиграва в клуб „Плаза”, собственост на братовчеда на Лияна – Константин.

„Пак работих с любимият ми екип – Ники Нанков, Мартин Биолчев, а аз отново съм автор на текста, който е умерено провокативен”, признава певицата.

Лияна  е сигурна, че  хората няма да останат безразлични към новата й песен, защото вече я е изпълнявала на свои участия с голям успех.

„Благодарна съм и на стилистката Хриси Тушева – най-добрата, сладка и спортна мацка - много й се възхищавам.

В клипа участва и моята приятелка - поппевицата Деница. Стана много забавно, сюжетно видео, което на места направо спира дъха”, откровена е хитовата изпълнителка.

Тийзърът на клипа вече може да бъде видян в интернет, а в готовия си вид ще се завърти в ефира на „Фен Тв” до няколко дни. 

Инфо „М-синг”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !