Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

АлБано омая българската публика отново

отпечатай новината

12.12.2011 14:15 | Видян 3003 пъти

АлБано омая българската публика отново

Италианската суперзвезда Ал Бано изпълни всички свои златни хитове, сред които  FELICITA’, LIBERTA’ и VOLARE, както и песни от новия си албум пред пълна зала 1 на НДК снощи.

Музикантът гостува на България отново, по покана на музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа”. За изненада на публиката, в репертоара за вечерта, той бе включил и световни класики като O’ SOLE MIO, AVE MARIA, FUNICULI’ FUNICULA’и IL MIO CONCERTO (Концерт за пиано и оркестър № 1 на П. И. Чайковски).

Другата голяма изненада за вечерта бяха изявите на атрактивния китарист Джон Норвил, който също така изпълни и HOUSE OF THE RISING SUN и NO WOMAN NO CRY на Боб Марли. С негово участие златното парче VOLARE прозвуча в нов и модерен аранжимент.
 
За да покаже колко са близки италианският и българският народ, Ал Бано развя и остави на сцената по време на целия концерт двата национални флага с еднакви цветове.

В концерта бяха въвлечени мнозина от присъстващите в публиката. Особено внимание изпълнителят отдели на патрона на събитието Н. Пр. Стефано Бенацо, посланик на Италия в Р България.

Един от гвоздеите на програмата бе поканата на италианската суперзвезда към неговия откривател – най-популярния композитор и аранжор на Ботуша Дето Мариано, да се качи на сцената и заедно да изпълнят няколко песни.
 
След края на шоуто аплодисментите на развълнуваната публика не стихнаха повече от 15 минути и той я възнагради с няколко биса с любими песни. Ал Бано специално благодари на „Жокер Медиа” за перфектната организация на концерта и престоя му в България.

Той посвети именно на музикално-продуцентската компания вечната FELICITA’, с пожелания към целия екип за щастие по случай 10 годишнината на „Жокер Медиа”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !