Ето коя е най-скъпата любовница в...

Според чуждестранни медии украинският модел Яна Орфева е...

Диетолог разкри кои храни от магазина...

Онкологичен диетолог разкри двете покупки в...

Продават на търг мебелите от жилището на Майкъл Джексън

отпечатай новината

13.12.2011 09:45 | Видян 2287 пъти

Продават на търг мебелите от жилището на Майкъл Джексън

Мебелите и предметите от последното жилище на Майкъл Джексън в Лос Анджелис, където „кралят на попа“ почина на 25 юни 2009г., бяха изложени за оглед от аукционната къща, която ще ги предложи на търг в събота.

По онова време Майкъл Джаксън и децата му живееха в огромна къща, която той бе наел в луксозен квартал в Лос Анджелис. Мебелировката, която не е била негово притежание, а върви с къщата, ще бъде продадена от собствениците й. Сред мебелите, произведенията на изкуството и декоративните елементи, има два, които ще привлекат вниманието на феновете на Майкъл Джаксън – викториански гардероб, на стъклото на който певецът е написал послание за повдигане на духа. Най-вероятно то е предназначено за самия него. Другият предмет е малка черна дъска, на която децата са му написали мила бележка.

По настояване на семейство Джаксън леглото, в което той е починал е изтеглено от списъка с мебелите за търга. Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009г. в резултат на тежка интоксикация с мощния седатив пропофол. Той се използва само в болнична среда, докато Майкъл Джексън го е приемал у дома си като сънотворно, благодарение на личния си лекар д-р Конрад Мъри. Д-р Мъри бе признат за виновен за непредумишлено убийство и получи 4 години затвор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !