Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Емануела, Джордан и Ива Давидова пеят благотворително в Перник

отпечатай новината

13.12.2011 12:15 | Видян 2647 пъти

Емануела, Джордан и Ива Давидова пеят благотворително в Перник

Коледа е това време от годината, когато като че ли най-силно вярваме в чудеса. Но те не могат да се случат, ако някой не им помогне. Емануела, Джордан и Ива Давидова са се нагърбили точно с такава задача. Те ще подкрепят благотворителна инициатива в помощ на Светослав Йорданов от Перник. 21-годишният студент е един от 8-те човека в целия свят, които страдат от рядък тумор на белия дроб.

Лечението в клиника в Турция е непосилно скъпо за него и близките му. Затова добри хора, наред със звездите на „Ара мюзик” се притичват на помощ. Те ще съберат цялата си надежда за доброто бъдеще на Светльо в един концерт в родния му град. Той ще се проведе на 15-ти декември /четвъртък/ от 18:00 часа в спортна зала „Борис Дюлгеров”. Организатори на събитието са Община Перник, начело с кметицата – г-жа Янакиева и ФК „Миньор”.

Да дадеш своя принос за спасяването на един човешки живот и в същото време да се забавляваш с автентичен фолклор, изпълнен от младата народна певица и съгражданка на Светослав Ива Давидова, както и с хитовете на Емануела и Джордан – именно това носи духът на предстоящите празници! Не пропускайте тази среща на хуманността! Поканите са с цени от 5 до 50 лв. и се продават от доброволци на БЧК пред синдикалния дом в центъра на Перник. В деня на самия концерт могат да бъдат закупени и пред зала „Борис Дюлгеров”.

Тези, които имат желание и възможност да помогнат с допълнителни средства, могат да го направят чрез дарителската сметка в Обединена българска банка:

BG36UBBS80021046703330
BIC: UBBS BGSF

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !