12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ke$ha с нов сингъл-ремикс

отпечатай новината

13.12.2011 17:00 | Видян 1397 пъти

Ke$ha с нов сингъл-ремикс

Суперзвездата Ke$ha се завръща със „$leazier” и заедно с екипа на iTunes издават сингъла “Sleazy Remix 2.0 Get Sleazier” с участието на  Lil Wayne, Wiz Khalifa, T.I. и André 3000.

Ke$ha: "Бъдете готови за $leazier и тази абсолютно изтрещяла колоборация с четирима мои любимци - Weezy, Andre 3000, Wiz Khalifa и  T.I. Всеки концерт от турнето откривах с парчето “Get $leazy” и купонът започваше... Това е най-щурата и ненормална версия...". 
 
Ke$ha в момента е в студио и работи върху новия си албум, който се очаква да излезе следващата година и у нас ще се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment.

През 2010, Ke$ha влезе в чарта на Billboard „Hot 100 Artist”, дебютният й хит-сингъл "TiK ToK" оглави класацията „Hot 100 Song” като се превърна най-ротираната песен на 2010-та в САЩ и най-продаваният сингъл онлай в целия свят.

В подкрепа на албума и последвалото му продължение с „Cannibal”, Ke$ha се отправи на световно турне, което включваше повече от 200 концерта!

 На пазара на рингтонове и мобилно съдържание, Ke$ha е истински феномен: само в САЩ са се продали над 24.5 милиона трака, а в останалия свят други 27.5 милиона. 

Добър резултат за дебютен албум „Animal” е сертифициран със златен, платинен и мултиплатинен статус в 11 държави (включително платинен в щатите) и най-продаваният дебютен албум във Великобритания за 2010-та.

Ke$ha е световен посланик на фондацията „Casio Baby G” и е първият световен посланик на сдружението „Humane Society International”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !