12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Петя Буюклиева губи дете заради смъртта на майка си

отпечатай новината

13.12.2011 17:45 | Видян 6597 пъти

 Петя Буюклиева губи дете заради смъртта на майка си

Петя Буюклиева направи шокиращи признания в предаването „На кафе” тази сутрин. Певицата с най-екстравагантна прическа в българския шоубизнес сподели пред Гала, че едновременно губи и дете, и родител.

Преди девет години майката на Петя загива нелепо, след като е пометена на пешеходна пътека от непълнолетно момиче в родния Асеновград. Заради шока от неприятната вест певицата прави спонтанен аборт в четвъртия месец от бременността и по този начин не успява да види своето момиченце.

 Въпреки болката от изживяното обаче певицата проявява великодушие и не изисква от съда най-жестоката присъда за виновницата. „Реших, че не е редно да отрязвам крилата на едно момиче”, обясни изпълнителката на „Жена на всички времена” пред Гала.

 Петя е благодарна на съдбата, че я е дарила със син – Тони, който вече е на 16 години. Наследникът на певицата и съпруга й е ученик в Американския колеж в София и сериозно развива музикалния си талант. Миналата година майка и син дори записаха обща песен.  

За баща си певицата казва, че е нейният "духовен гуру". Като дете тя ходи боса по жаравата, провокирана от баща си, който е нестинар. Двамата заедно са обичали да пишат стихове, да се разхождат сред природата и да стрелят с пушки.

На живо в предаването Петя Буюклиев демонстрира уменията си на стрелец като трябваше да стреля по мишена.

Още като дете гласът на певицата не остава незабелязан. Възпитателите от детската ясла звънят на родителите й, за да приберат детето си вкъщи, тъй като със силния си рев буди всички спящи деца.

Заради гласовите й данни се налага малката Петя да бъде отписана от детската ясла. "Бях щуро и палаво дете, което винаги е обичало да бъде на сцената", разказа Петя Буюклиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !