Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Данъчните погнаха Алисия

отпечатай новината

15.12.2011 11:00 | Видян 4234 пъти | Гласували 1

Данъчните погнаха Алисия

Националната агенция по приходите ще започне проверка на доходите на фолк певицата Алисия, разкри пред „Всеки ден” шефът й Красимир Стефанов.

Звездата на „Ара” попадна на мушката на бирниците покрай делото за издръжката на сина си Валери Божинов-младши, което води с баща му Валери Божинов-старши.

Преди дни адвокат Виолета Димитрова, която футболистът нае да го представлява пред съда, извади на светло доходите на Алисия.

„Ася Дойчева е декларирала доход от 2000 лева на месец. Има претенции да води сина си в Дубай 4 пъти в годината. Но как една жена с такъв доход може да направи това? Значи тя иска Божинов да плати и на нея ходенето в емирствата.

Валери-младши е дете на известни родители и ще ходи в Дубай, няма лошо. Но ще го заведе бащата, който е с по-големи материални възможности от майката. Тази фолк певица е декларирала горната сума, а колко де факто изкарва, тя знае”, натърти на последното адвокат Димитрова.

И тъй като Алисия е декларирала само 2000 лева месечен доход, настоява да получи от футболиста милионер огромни парични и имотни обезщетения, с които да подсигури бъдещето на детето си.

„Не следя отблизо съдебното дело между Алисия и Божинов, но ще наредя проверка. Задължително ще проверим дали наистина реалните доходи на певицата отговарят на декларираните”, заяви пред „Всеки ден” данъчен №1.

В НАП имат подозрение, че фолк звездата е забравила да включи към посочената от нея сума хонорарите, които печели от участията си. Честа практика е чалга гилдията да прибира по няколко хиляди лева на вечер и да спестява налозите върху тях.

Около 3-4 хил. лева е хонорарът, срещу който собствениците на кръчмите наемат Алисия да им пее. Отделно изпълнителката демонстрира висок стандарт на живот, кара джипове и коли за по 6-цифрени суми, което със сигурност е невъзможно с по 2 бона на месец.

Бирниците вече имат горчив опит с фолк индустрията. Под лупата на ревизорите непрекъснато са палатите, лимузините и сметките на всички изпълнители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !