Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Елитът на София в клуб Hedon

отпечатай новината

22.11.2007 13:14 | Видян 7303 пъти | Гласували 2

Елитът на София в клуб Hedon

Съзвездие от VIP персони се изсипа в деня на християнското семейство - 21 ноември  в красивия билдинг на бул. България за откриването на най-новия бутиков клуб в столицата - клуб Hedon. Бизнесмени и партньори на собственика Радослав Йовков, Топмоделите мис България 2005 Росица Иванова и мис България 2006 Гергана Гунчева, мистър България Али Алиев, Илия Царски, Playmate Николета Лозанова, светски личности и журналисти от столични медии сред които Нина Николова от Елит на БНТ със съпруга си Митьо Крика купонясваха за пръв път в ултрамодерното, стилно и луксозно заведение. Интериорът, предизвикал възхищението на гостите е дело на нашумелия и предпочитан напоследък дизайнер Юлиан Тахов. Към него валяха поздравления  за тази неповторима обстановка, в която е успял да съчетае супермодерни технологии, светлинни ефекти, материи с топлината и уюта на живия огън с камината в цeнтъра на клуба.
Още с пристигането си гостите бяха посрещнати от момичетата на "Интро", а градусът на настроението още повече повдигнаха горещите парчета на Аксиния, невероятните скечове на Краси Радков и Виктор Калев. Руши пък показа ново си амплоа като водещ. Любо от “Те” или вече само Любо разгорещи още повече страстите и желанията за танци. Купонът продължи до късно през нощта и домакини, гости и приятели танцуваха и се чувстваха прекрасно.
Светлинното лазерно шоу със забележителни светлинни ефекти, което започна с мощна заря още с откриването, продължи до полунощ да осветява небето над столицата.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !