БНТ представя Панчо Владигеров с...

Тази вечер от 21:00 ч. по БНТ 1 в портретната...

22 мин. овации за филм на Дел Торо в...

Спомняйки си първия път, когато един от неговите филми...

Свършиха промо билетите за Метрополис

отпечатай новината

29.12.2011 12:00 | Видян 1332 пъти

Свършиха промо билетите за Метрополис

С наближаването на паметната дата 31 декември, организаторите от най-популярното движение за електронна музика у нас разкриват още подробности около Новогодишното си събитие в интериорния мол на завод Витоша. CODA Audio и Turbosound ще са двете свръхмощни и прецизни аудиосистеми, които ще озвучат двете зали на партито, като настройките на звука вече започнаха.

Осветлението е от Dynacord и ще представи принципно новата си концепция за такива събития съобразно последните клубни тенденции. Към финалния лайн ъп в главната зала се присъедини и познатият на всички Пархам от България, за да добави финалните нотки ъндърграунд хаус на вечерта. След разграбването на промо билетите от 15 лева, в продажба са тези с основна цена 20, както и ограничен брой за луксозната ВИП зона от 30 лв.

И понеже на Нова Година се раздават подаръци, организаторите от Метрополис ще подарят на дамите уникален миксиран диск с най-добрите парчета за 2011 наречен  Top 11 + 1. Специалният гост на партито на Метрополис Десин Масиело е подготвил големи изненади за Българските си приятели и им обеща незабравимо музикално изживяване. Празненството започва в 22 часа на 31 декември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !