Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Как да живеем с прогнозата „Идва краят на света”?

отпечатай новината

29.12.2011 15:00 | Видян 2516 пъти

Как да живеем с прогнозата „Идва краят на света”?

В много предсказания 2012 г. е спомената като края на дните на човечеството, а 21 декември 2012 г. е датата според изключително точния астрономически календар на маите. Подобна дата е предсказана и от Нострадамус, както и от древната китайска „Книга на промените” („И Чинг”), която вещае хода на промените във Вселената.

Дали в забързаното ни ежедневие можем да поспрем за половин час и да се замислим: „Истина ли е това и ако е, кои са 5-те неща, които задължително искам да направя и как искам да живея оттук до края на света? Тези въпроси си задават и четирите водещи на „Високи токчета” Юлияна Дончева, Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Гери Гочева тази неделя от 12:30 по bTV.

Отново на гости при Гери, четирите приятелки се замислят как биха живели, ако наистина животът на планетата ни има краен срок.

Всяка една от тях прави своята лична равносметка какво е постигнала до момента и какво би искала задължително да изживее, преди да дойде края на света. Люси обсъжда темата с един от най-забавните и атрактивни интелектуалци у нас – Любен Дилов-син.

Според него e логично да си мислим, че всяко нещо има своя край, но... от друга страна „саламът има два края”, нали? Със същото свежо чувство за хумор и много оптимизъм Гери Гочева и друга нейна близка приятелка избират  своите тоалети за „последното” парти.

Практичната Юлияна Дончева пък отива на среща с Весела Нейнски, за да си направи годишен хороскоп. Покрай това научава и доста любопитни неща, които предстои да се случат на останалите момичета, ако, разбира се, човек вярва на предсказанията на звездите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !