Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Десислава е готова за Евровизия

отпечатай новината

03.01.2012 14:00 | Видян 3156 пъти

Десислава е готова за Евровизия

Песента „Love is alive”, с която DESS възнамерява да щурмува Евровизия е факт. Тази сутрин тя бе официално презентирана в независимия сайт за Евровизия.

Десислава представи демо версия на парчето в Новогодишната програма на „Комиците” по БТВ, но едва днес излезе официалната студийна версия на песента. „Love is alive” е по музика на самата Десислава и колегите й от „Symphonics” Борислав Миланов и Себастиян Арман, а текста е отново на Борислав Миланов.

Екипът, отговорен за миналогодишния представител на Евровизия Поли Генова, е отново нахъсан за финал. „Песента е страхотна – не защото е нашата!  Пуснах я на много хора – приятели, певци, музиканти и не чух един лош коментар – това за мен означава много!” – сподели Боби.

„Аз се извинявам за забавянето на песента, но не бях добре с гласа. Винаги държа да изпипам нещата, затова реших да изчакам” – каза Десислава. Талантливата певица се надява песента да въздейства на хората и те да я оценят. „Аз съм оптимист и винаги ще вярвам в любовта и ще я възпявам!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !