12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Килограмите и самочувствието – тайните си споделят четирите водещи на „Високи токчета”

отпечатай новината

05.01.2012 15:45 | Видян 1931 пъти

Килограмите и самочувствието – тайните си споделят четирите водещи на „Високи токчета”

Има ли връзка между килограмите и самочувствието и може ли човек да се чувства добре, щастлив и уверен в себе си дори с няколко килограма над нормата?

Дали именно стресът в ежедневието ни не е основната пречка пред здравословния начин на живот и съществен фактор за бързото и трудно обратимо натрупване на килограми? Каква е истината за напълняването и философията за това да се чувстваш добре без мъчителни диети-тази неделя, от 12:30 ч. по bTV.

Всяка една от водещите на „Високи токчета” има своя философия и начини да се бори с наднорменото тегло и да поддържа тонуса си. 

Наистина ли Юлияна Дончева е удряла 100-те на кантара и кога и как е успяла да ги свали? Каква е тайната й сега и важна ли е комбинацията между добър хранителен режим и спорт?

Според  Гери, човек трябва да се вслушва в това, от което се нуждае тялото му и да се храни така, че да му е вкусно. Дали приятелките й са съгласни и ефективен ли е наистина този подход за постигане на добра форма и самоувереност?

Какви са хитринките, които прилагат в ежедневието си и спазват ли диети четирите приятелки? Защо харизматичната Ваня Щерева иска да влезе отново във форма и дали причината не е желанието й да се върне с групата си на българската музикална сцена?

Професионално мнение по темата зрителите на „Високи токчета” ще чуят от една от най-уважаваните диетоложки в България – д-р Енджи Касабие. Кои са нейните 3 основни правила за здравословно хранене и справяне с наднорменото тегло?

Мъжката гледна точка по темата пък ще сподели водещият на 24/7 по bTV Action Митко Цонев и ще ни разкрие как последните години успява да свали килограми и да съхрани постигнатите резултати .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !