Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Над 400 души полуголи в метрото

отпечатай новината

09.01.2012 13:30 | Видян 1186 пъти

Над 400 души полуголи в метрото

Над 4000 души се включиха в традиционната инициатива „В метрото без панталони“, която се провежда за 11 поредна година в Ню Йорк.Организаторите от ImprovEverywhere не преследват конкретни цели. Твърдят, че тяхната главна цел е добре прекараното време.

Акцията се проведе и в още 59 града от 27 страни. В списъка с участници бяха множество европейски столици и американски градове. Полуголи граждани можеше да се видят дори в българското метро.

Планът, въпреки януарските температури, предвижда желаещите да се появят в метрото в определено време, да свалят панталоните и полите си и така да се возят в обществения транспорт. При това трябва да се държат съвсем нормално – все едно нищо не се е случило.
още по темата

„Същността на ImprovEverywhere е да се веселим. Ние изцяло сме предани на идеята за организиран купон.Нашата задача – да организираме весели развлечения за участниците, тези, които ни виждат, и тези, които четат за нас на нашия сайт“, се посочва на сайта на групата.

„Искаме да покажем, че не е задължително шегите да са свързани с унижения или конфузи. Те могат да накарат някой да се разсмее или усмихне. Или пък да се спре и с нови очи да погледна на заобикалящия ни свят“, заявяват нюйоркските организатори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !