Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Мъжете и жените в „Ние и градът” по БНТ1

отпечатай новината

13.01.2012 12:30 | Видян 1854 пъти

Мъжете и жените в „Ние и градът” по БНТ1

Тази неделя предаването „Ние и градът” ще отведе зрителите на двата полюса на настроенията - жените и мъжете в съвременния град.

Гост в студиото е Стоила Бонгалова, директор на Българския фонд за жените, която ще развенчае и някои градски легенди за дамите.

Защо представителките на нежния пол крият годините си, кои са по-добрите шофьори: жените или мъжете и дали е вярно твърдението, че светът върви към тотален матриархат.

В студиото скулпторът Венци Занков ще предупреди водещия и всички останали мъже за опасностите, които дебнат в женския свят.

Венци признава, че готви, чисти, прави кафе, но не иска и няма да глади. Зрителите имат възможността да надникнат и в света на Велизар Вранчев – сватбен агент с изтънчено отношение към сватбеното изкуство.

Лайфстайл навигатор показва кои тандеми пробиват по-лесно в обществото - мъжките или дамските? Това ще разкажат и фотографите Борис Мисирков и Георги Богданов и дизайнерките Силва Йорданова и Цвети Бранкова-Танева.

И не на последно място – кои са съвременните рицари в архитектурата? Среща с една от най-добрите архитектки в България – Весела Мирянова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !