Разкриват името на убиеца в Есента на...

8 май 2024, гр. София. Резките движения на убиеца...

DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

ПОЛУ-РАБОТИ

отпечатай новината

16.01.2012 09:26 | Видян 1767 пъти | Гласували 1

ПОЛУ-РАБОТИ

Най-коментираните работи в България през последните дни все са полу. Прословутият Андрей Иванов полу подаде оставка, след която полу бе разкаран, полу остана в политиката. През следващите седмици и месеци обаче ще се намерят милиони причини да бъде махнат окончателно – сигналите вече валят след призива на премиера в тази посока.

Полуфинал трябваше да пресее достойните за български представител на Евровизия. На фона на полуфабрикатите от тв форматите – симпатични младежи от художествената самодейност с клиширани парчета, нямаше как да не блеснат Десислава и Софи Маринова, нищо че идат от фолка.
Полуистини витаят и около очевидния вече американски антиправителствен проект, за кукли в който са подредени Меги Кунева и някои олигарси. Част от тях вече получиха милиони от американска организация, която уж се бори за прозрачност. Само че се получава полупрозрачност, както ще се убедите, ако прочетете цялата сага в Супер 19’.

Полу е и онова, което знаем за Емил Димитров. Човек, продал повече албуми от Кайли Миноуг, Полис, Рики Мартин, Роби Уилиамс, Нат Кинг Кол и Спайс Гърлс. И то без да пее на английски език и да принадлежи на свободния свят, без да има достъп до влиятелни медии и до най-големите пазари в света като американския, британския и японския.

Всеки път, когато някой ни каже, че Лили Иванова била най-голямата звезда на България, моля помнете данните, които поднасяме в новия брой на Супер 19’ и му ги цитирайте. Пък и сами преценете дали десетки концерти в Париж по покана са по-малко от един в самонаетата зала Олимпия. За продажбите да не говорим – Емил ги прави в десетки страни и с десетки милиони, Лили едва прискочи 1 милион копия.

Накрая нека да си пожелаем по-добри новини до другия понеделник!
 

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !