Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прецакаха Спас Делев

отпечатай новината

17.01.2012 10:30 | Видян 1645 пъти

Прецакаха Спас Делев

Собствениците на ЦСКА направиха стратегическа грешка като се ПОЛАКОМИХА за вземат 1 милион евро за трансфера на своята млада звезда Спас Делев в Труция.

Те не пожелаха да послушат съветите на опитните специалисти, че много по-добре беше да приемат германските оферти.

Лансирането на Спас в Бундеслигата щеше да му отвори вратите към европейския футбол, които турското първенство му затваря. Дори инкасирането на по-малко пари от клуба в момента е нищо в сравнение с перспективите.

Защото не е тайна, че ЦСКА не взе толкова много и за Димитър Бербатов, когато го шитна на Леверкузен, но пък последващата му кариера от този скромен немски трамплин донесе рекордни постъпления от трансферите му първо в Тотнъм, а после и от лудите пари, които плати Манчестър Юнайтед за него.

Тогава решителната дума беше на Димитър Пенев, когото явно този път шефовете на ЦСКА не са послушали, за разлика от Илия Павлов навремето. Така прецакаха не само Спас, но и себе си.

Странно е, че за нула време титаните, които стоят начело на червените, разпродадоха най-ценните си футболисти, на които дължаха успехите си.

Това със сигурност подсказва, че май ще полегнат на Лудогорец и няма да се борят за титлата на България, въпреки всичките си шансове. Изглежда хич не им дреме за феновете на ЦСКА!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !