Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Крискомания гърми по градовете

отпечатай новината

18.01.2012 11:15 | Видян 2530 пъти

Крискомания гърми по градовете

Хит-мейкъра Криско продължава да покорява нови върхове. Феновете и екипът на младия и талантлив изпълнител очакват награди от "БГ радио" за хит, за изпълнител, за музикален продуцент и за текстописец.

Освен това, последните три песни създадени от Криско бяха на първо място във всички музикални класации. Паралелно с новите песни, които твори, Криско обикаля страна с пълна пара. Изпълнителят на "Разрешена любов" е най-търсения гост за участия в различни клубове. Само през месец януари, Криско има над 15 ангажимента, което го прави номер едно по участия от всички изпълнители в неговия стил.

Този месец с луди и запомнящи се партита могат да се похвалят: София, Пловдив, Казанлък, Ловеч и други. През февруари, е не по-малко натоварена програмата на Криско, да се готвят Добрич,Пазарджик, Варна, Бургас и отново София. Междувременно стана ясно, че Криско е единствения изпълнител, който участва с цели три песни и в престижната класация "Българската песен 2011". В класацията участват песента с Миро и Невена Цонева "Слагам край", песента с Миро и Дивна "И ти не можеш да ме спреш" и самостоятелния сингъл на Криско "Разрешена любов". Това е истинско доказателство за изключителния професионализъм и талант, който показва изпълнителя. Нека си припомним, че една година по рано, Криско спечели първото място заедно с Елица Тодорова за песента "Луди нощи" и тя стана "Българската песен 2010", а прахта на Елица и Криско дишаха Георги Христов, Графа, Орлин Горанов и Мариана Попова, както и Лили Иванова.

"Българската песен 2011" е единствения по рода си конкурс, който със сигурност може да се каже, че няма никакви спекулации. Конкурсът е реален и всички гласували за дадената песен, се отчитат по именно. Фенове и специалисти в бранша твърдят, че Криско е най-успешния изпълнител за последните две години и за никой друг не е имало такава мания. Музикални редактори от известни радио станции наричат този феномен истинска "Крискомания".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !