Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Симеон Втори чака 12-то внуче

отпечатай новината

19.01.2012 12:45 | Видян 2963 пъти

Симеон Втори чака 12-то внуче

Симеон Сакскобургготски ще стане дядо за 12-и път. Той чака внуче от сина си Кирил, но около появата му се развихри истински скандал, алармират испански и английски медии. Причината е, че детето на българския княз е от любовницата, а не от официалната му съпруга Росарио Надал. Така за първи път в царската фамилия е на път да се появи незаконен наследник. Новината за бременността на банкерката Кристина, с която Кирил поддържа тайна връзка от 2 години, предизвика куп сътресения във фамилията Сакскобургготски.

Според испански журналисти князът спешно поискал развод от съпругата си, за да успее да се ожени за любовницата си преди раждането. Росарио обаче била бясна след като научила, че чака дете от Кристина, и отказвала дори да му вдига телефона. На помощ на сина си се притекли и самият Симеон Втори и Маргарита, които убеждават снаха си да се съгласи с официалната раздяла.

Отношенията във фамилията обаче са доста обтегнати, защото Росарио дори отказвала на Кирил среща с общите им деца. За последно двамата съпрузи бяха забелязани заедно по Коледа, когато излязоха на вечеря в Мадрид с наследниците си – Мафада на 17 г., Олимпия, която наскоро навърши 16 г., и Тасило, който скоро стана на 10 г.

Именно тогава според испанските таблоиди князът съобщил на семейството, че ще става татко за четвърти път и поискал развод. Засега обаче нямало изгледи да го получи и е по-вероятно следващият му наследник да се роди като незаконно дете.

Кирил и Росарио обявиха раздялата си през 2009 г., но досега не са говорили, че се развеждат. Няколко месеца по-късно Сакскобургготски бе изловен от папараци в компанията на русокосата испанска банкерка Кристина Туньон. Двамата бяха изловени да се прибират в апартамента на княза в Лондон, където той живее и работи от години. После двойката бе засечена и на лятна ваканция в Испания и оттогава двамата са неразделни.

Разводът на Кирил и Росарио ще бъде тежък, защото двамата имат 20-годишен брак, много общи имоти и банкови сметки.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !