Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Елица и Стунджи на Expo 2008

отпечатай новината

09.06.2008 11:47 | Видян 9152 пъти

Елица и Стунджи на Expo  2008

Обичания български дует на Елица Тодорова и Стоян Янкулов се отправя към поредната световна дестинация.
В периода 19-23 юни дръм двойката е поканена да свири и пее на световното Expo 2008 в Сарагоса, Испания. Изложението ще бъде посетено от над 6 милиона клиенти и зрители от цял свят, като тази година за мото е избрана темата за Водата.
За самото Expo дизайнери от цял свят са изработили цял воден град, уникална система от водопади, езера, къщи иглу построени от лед, които разтапяйки се трансформират във реки и аква паркове по последен дизайн. Една от най големите атракциите е т.н. Космическа река, която пресъздава футуристични холограмни образи.

Организаторът на Expo-то специално е поканил Елица и Стоян, впечатлен както блестящото им представяне на Евровизия 2007, така и от активната им Екопозиция, която е част от проекта Keep The Earth Clean.
Година след грандиозният успех и гордостта, която донесоха на милиони българи по света, Елица и Стоян са най-търсеният и уникален дует, който не спира да концертира по света. Двамата успяват да представят българска култура по най-атрактивния и достоен начин. Магнетичната певица и барабанистка Елица сподели пред медиите, че до края на годината им предстоят концерти в Китай, Австралия, Гърция и Франция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !