Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Николета: Милост за Валери!

отпечатай новината

23.01.2012 10:15 | Видян 5158 пъти

Николета: Милост за Валери!

Николета Лозанова изпъчи гръд пред амбразурата в защита на половинката си Валери Божинов, който е на топа на устата в Португалия, след като счупи глупомера и бе изгонен от Спортинг (Лисабон). Припомняме, че 25-годишният национал бе отстранен от тима си затова, че, без да има разрешение от треньора си Домингош Пасиенсия, скандално реши да бие дузпа в последните секунди на мача с Морейренсе за Купата, и, естествено, я профука. Заради него мачът завърши 1:1 и след това бе линчуван. Спортинг излезе с официално становище, че Валери, бивш играч на Лече, Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити и Парма, е отстранен от тима, забранено му е даже да стъпва на тренировъчната база и на стадион Жозе Алваладе. 

Вчера вестник Рекорд оповести, че Николета се е доказала като истинска съпруга, защитавайки половинката си в социалната мрежа Туитър.
"Той знае как се рита топката по-добре от всички! Мястото му е в Спортинг, върнете го", пише плеймейтката, която е бременна и очаква дъщеричка. Както е известно, Николета отне Валери от фолкпевицата Алисия, от която той има син.

Изненадващо рамо на нашия даде и треньорът на Бенфика Жорже Жезус, който оправда действията му със слабите резултати на Спортинг в последните няколко мача. Според него проблемът далеч не е Божинов, а липсата на победи. “Такива неща се случват. Това е част от футбола. Ставали са и в Бенфика. В случая един играч, ако се чувства по-уверен да изпълни дузпа, треньорът трябва да му има доверие. На Спортинг липсват победите, а сега си намериха и виновник, който ще опере пешкира", обяви Жезус.

Португалските издания пишат, че Валери Божинов се разкайва и съжалява за постъпката си. Според Рекорд той бил смазан и отчаян от действията си. В отбора той се разбирал най-добре именно с Матиас Фернандес, от когото взе топката, за да изпълни дузпата, както и с конкурента си в атака Рики ван Волфсвинкел. Двамата били изненадани от постъпката на българина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !