Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Който отслабва губи приятели

отпечатай новината

23.01.2012 16:15 | Видян 1761 пъти

Който отслабва губи приятели

Британските учени съобщиха анкета, която са направили около коледно – новогодишните празници. Задълбоченото проучване, обхванало различни възрастови групи и социални прослойки показало, че хората, които отслабват, рискуват да загубят най-ценното – своите приятели.

Това е особено характерно за дамите. При тях желанието за стопяване на килограми е много по-засилено. Но и шансът да загубят верни дружки поради по-добра от тяхната фигура, вследствие на диета, спорт или въздържание от консумация на определени храни и напитки, е в пъти по-голям.

При силния пол такава опасност обаче също съществува, макар и в не толкова голяма степен, докладват научно специалистите за Дейли мейл.

Заключението на експертите е, че ползите от отслабването и разтоварването на организма, свързано с него, могат да бъдат заличени от психическо пренапрежение в отношенията с околните.

Това пък би могло да доведе до развиване на психосоматични здравословни проблеми и усложнения.
Именно този факт обяснявал едно познато на всички ни явления – често след ударно отслабване много хора са предразположени към не по-малко впечатляващо наддаване.

Чрез амплитудите в килограмите не само се обезсмислят жертвите в храненето, но и се разбиват ред системи на организма, тревожат се учените.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !