Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тони Стораро се „побратими” с Василис Карас

отпечатай новината

06.02.2012 14:30 | Видян 2410 пъти

Тони Стораро се „побратими” с Василис Карас

Тони Стораро получи изключителната възможност да се срещне с един от своите най-любими певци – звездата Василис Карас, който бе на участие в България. Гръцката легенда също много се зарадвал от осъществения контакт с българския си колега и не пропуснал да обяви, че вече приема топ артиста на Diapason Records за толкова близък, че го чувства като свой брат.

Този уикенд популярният изпълнител от южната ни съседка имаше участие в заведение във Велинград. Естествено, Тони Стораро, който е сред най-големите почитатели на певеца на “Fenomeno”, нямало как да пропусне изявата и бил сред VIP гостите на събитието.

Двете звезди са се засичали и друг път на една сцена, но досега не са общували отблизо. Срещата им била много приятелска. Василис Карас останал очарован от Големия Тони и не спестил суперлативите по негов адрес.

Освен това изпълнил своеобразен ритуал пред звездата на Diapason Records. Карас налял една чаша уиски и му казал, че всеки от тях трябва да изпие по 50% от съдържанието й.

В началото Човека-глас се възпротивил, тъй като кара лек грип и взима лекарства, но гъркът му казал, че не приема „не” за отговор. За да не засегне своя любимец, певецът на „Мъртва си за мен” се съгласил. След като изпили на екс уискито, Василис Карас обявил пред Тони Стораро: „Сега вече си мой брат!”

Големия Тони останал очарован от отношението на легендарния гръцки певец. „Всички знаят, че той е един от любимите ми изпълнители и да общувам с него, за мен бе огромна чест.

Нещо повече – за мен това е една сбъдната мечта! Много съм щастлив!”, сподели хитовият изпълнител. „А това, че ме нарече свой брат, ме развълнува до крайна степен. Трудно ми е да изразя какво чувствам с думи...”, допълни още той.

Василис Карас поканил българския си колега да посети неговата програма в едно от популярните заведения в гръцката столица Атина. Тони Стораро е категоричен, че ще намери време в натоварената си програма, за да отиде да гледа своя идол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !