Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Боксьорът Спас Генов канен за порноактьор

отпечатай новината

07.02.2012 12:15 | Видян 2274 пъти

Боксьорът Спас Генов канен за порноактьор

Спас Генов е получил покана да участва в порнофилм в Германия, където работи вече трета година, писа хитовият бургаски сайт Бесове. Бившият национал по бокс се похвалил за офертата на свои приятели от близкото до Нефтохим Камено, откъдето е родом.

По неведоми пътища продуценти на „медицински” филми в немско разбрали за славата, с която е обвеяно мъжкото достойнство на Генов. С него той обирал завистта на бившите си съотборници от бургаския клуб „Победа-Черноморец” по време на къпане след тренировка. В банята измервателни уреди липсват, но и с просто око се виждало, че атрибутът на Генов е с дължина над 30 см и впечатляващ диаметър. В бургаския ъндърграунд се носят легенди и за потентността на Спас, който бил истински маратонец в секса. Нямал никакви задръжки, а и скрупули в интимните отношения с партньорките си.

Половата слава в комбинация с изваяната мускулатура на Генов възбудили интереса на „кинодейци”, които го поканили да се пробва в розовия бранш. Първоначално му предложили да се „снима” с баби, но той категорично отказал. Не харесал и обещаното възнаграждение, като посочил, че би се замислил над офертата, само ако парите го устройват.

Европейският вицешампион от първенството в Пловдив през 2006 г. живее и работи в Германия от лятото на 2009-а. Боксьорът, който вече се бие на професионалния ринг, беше принуден да напусне България след 2 дръзки нападения над него през октомври 2008-ма и април 2009 г. Говореше се, че побоите са заради големи дългове към частни лица.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !