Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Майката и бащата на Бербата разделени

отпечатай новината

08.02.2012 16:00 | Видян 4579 пъти

Майката и бащата на Бербата разделени

Медийните публикации, че във фамилията Бербатови има НАПРЕЖЕНИЕ не се оказват дим без огън, пише Супер 19'. Не е ясно дали е вярно, че Маргарита Бербатова – майката на Митко, си е завъдила любовник, но е сигурно, че двамата с татко му вече живеят разделени.


Докато главната медсестра на окръжната болница на Пиринска Македония си стои в семейното жилище в Благоевград, бившият футболист Иван Бербатов ергенува в София в апартамента на Димитър в Манастирски ливади. Двамата отдавна били в “дипломатически отношения”. Първото охлаждане във връзката на Маргото и Иван било

още докато бил в затвора

След това пропукването било факт и  нещата явно никога повече не можели да бъдат същите. Заради децата двамата позалепили каквото могли от счупената стомна, ала не успели тотално да покрият щетата. В началото Митко по-скоро бил на страната на мама.

Все пак той минава за човек на Маргарита. После обаче работите се променили. Тя бая го поизнервила с непрекъснатите молби да помага с пари и връзки на по-малкия си брат Асен. Така неусетно

Манчестъреца минал в лагера на татко си

Именно по тази причина той може да бъде забелязан в компанията на майка си най-много веднъж в годината, максимум до два пъти. Докато баща му го прибира от летището при всяко негово пристигане у нас. Кара и личния Митков мерцедес, докато синът му е в Англия.

Първоночално нацията мислеше, че проблемът е по оста съпруга – свекърва, като за охлаждането в отношенията на футболиста и майка му беше обвинявана хубавата Елена, която роди на Дими бебе.

Самата баба орева орталъка

как не й дават да се докосне до собственото й внуче. Много нейни наборки станаха фенки на Маргото и врагини на Елена.

Оказва се обаче, че проблемът не е в булката, а в сина на мед.сестра Бербатова. И обяснението за обтягането на отношенията й с Митко, докато татко му дори гостува при него на Албиона е просто – явно и той е набрал на майка си. Защо ли? 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !