Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Жените днес ли стават по-силни, или мъжете по-слаби? – дискусията във „Високи токчета”

отпечатай новината

09.02.2012 14:15 | Видян 1883 пъти

Жените днес ли стават по-силни, или мъжете по-слаби? – дискусията във „Високи токчета”

Има ли смяна на ролите в съвременното семейство? Защо все повече жени предпочитат да се захващат с чисто „мъжки работи”, за да докажат, че са силни, а не крехки и беззащитни?

Дали това се дължи на „абдикацията” на мъжете и все по-нарастващата им пасивност или е резултат на тенденцията за еманципация? Дали истинската сила на жената всъщност не се крие в нейната слабост? – тези и още много други въпроси ще обсъждат четирите приятелки Юлияна, Ива, Людмила и Гери, тази неделя от 12:30 ч. в токшоуто „Високи токчета”.

Според Юлияна Дончева „Философията на семейството днес е мъжът и жената да бъдат взаимно заменяеми в различни ситуации”. Дали обаче така мисли Гери, според която „Мъжът е този, който трябва да бъде силния и да осигурява финансово семейството, а жената да се грижи за децата и уюта на дома”?

Защо мъжете се плашат от силните жени? Не е ли по-мъдро да запазим изконността в ролите като не бъдем на всяка цена „мъжки момичета” и оставим мъжете да се чувстват пълноценни и истински полезни? Как се е отразила преди време мениджърската позиция на Ива Дойчнова на поведението й вкъщи според съпруга й, и дали наистина Юлияна Дончева е поправяла колата на Стъки, когато той е бил професионално ангажиран?

Специален гост на предаването ще бъде и журналистът Емо Спахийски, чиято съпруга е военен. Кой е генералът и кой редникът в тяхното семейство и какво предизвикателство ще поднесе той към четирите водещи? – всичко това зрителите на bTV ще разберат тази неделя, от 12:30 ч., във Високи токчета, само по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !