Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Заловиха Галена с наркотици

отпечатай новината

16.02.2012 12:45 | Видян 6235 пъти

Заловиха Галена с наркотици

Галена бе заловена с марихуана и за малко да се окаже в ареста. Фолк певицата носела дрогата в чантата си и била изловена при неочаквана проверка на полицаи във Велико Търново,
разказват очевидци на случката. Звездата тръгнала да се прибира от местно заведение, където вечеряла с приятели. Униформени на смяна обаче се усъмнили в колата й и я спрели за проверка.

Първоначално ченгетата не познали певицата и поискали да обискират чантата й. Вътре се оказало, че има свита цигара джойнт, готова за употреба. Очевидци на сценката станали други клиенти на заведението, според които Галена била натопена от завистници във Велико Търново, подали сигнал на полицаите.
Галена и мъжът й Галин са най-големите местни звезди, а освен това въртят куп бизнеси и заведенията им са най-проспериращи. За това конкурентите им никак не ги обичат. Инцидентът с певицата обаче завършил благополучно. Щом разпознали звездата, ченгетата поискали тя да се идентифицира, като им запее някой от хитовете си.

Те конфискували марихуаната, но тъй като била разрешено от закона количество не я арестували. Самата Галена обаче отрича пред вестник „Монитор" да има подобна случка. Звездата заявява, че инцидентът е измислен от нейни недоброжелатели и нито употребява дрога, нито дори пуши цигари.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !