И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Пак убиват Ламбо в Стъклен дом?

отпечатай новината

20.02.2012 14:45 | Видян 2052 пъти

Пак убиват Ламбо в Стъклен дом?

Стефан Данаилов ще падне убит за втори път в сериала Стъклен дом. Пред старта на третия сезон на филма по бТВ слуховете за смъртта на Димитър Касабов се разрастват по форумите в интернет пространството. Някои дори го заподозряха, че ще се снима в Под прикритие - другият хитов сериал на СИА, който обаче се върти по БНТ.

Тази версия обаче бе категорично отречена от продуцентската къща. Детайлите около предстоящата кончина на Касабов са известни на ограничен кръг хора, създатели на сценария, както и на онези, които ще снимат фаталната сцена, твърдят хора от екипа на поредицата.

Според клюката, в новия сезон на сериала ще има и други трупове, както и нови герои. Спекулации със съдбата на Димитър Касабов се появиха и през септември миналата година, когато Стефан Данаилов се кандидатира за вицепрезидент.

След като преживя загубата на вота обаче героят игра в целия втори сезон на Стъклен дом. Какво ще му се случи тази пролет предстои на видим.

Според  последната мълвата в крими сагата ще участва и нова героиня, която не е актриса, а отново идва от модния подиум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !