Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

19-годишната Мирена Георгиева от Бургас стана “Лице на Марина Диневи”

отпечатай новината

16.06.2008 11:36 | Видян 55504 пъти | Гласували 5

19-годишната Мирена Георгиева от Бургас стана “Лице на Марина Диневи”

19-годишната бургазлийка Мирена Георгиева стана “Лице на Марина Диневи” на второто издание на конкурса, провел се на яхтеното пристанище в Свети Влас. Нейни подгласнички са 21-годишната Гергана Арсенова от София и 21-годишната Петя Стоянова, също от София. Жури, съставено от представители на медиите, избра единодушно 16-годишната Мирела Велкова за “Лице на медиите”.

Общо 18 претендентки от цялата страна се бориха за престижния приз. Те преминаха през четири тура, като откриха дефилето с официални тоалети на дизайнерката Петя Кръстева. В останалите турове бяха представени тоалетите на “Мери Джейн” и “Келвин Клайн”, както и бански костюми от “Блу Поинт”. Конкурса се проведе под мотото “Под звездния блясък с шампанското на звездите Moet&Chandon”.

Председателят на журито Димитър Динев лично сложи на победителката короната, ръчно изработена от сребро, скъпоценни камъни и перли, на стойност 3500 евро. Финалистките получиха много подаръци и бижута от “Велмар”. За доброто настроение на гостите се грижеха победителката от първото издание на “Мюзик Айдъл” Невена Цонева и нейния опонент Теодор Койчинов. Специален гост бе носителката на титлата "Мис България-Вселена 2003" Елена Тихомирова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !