Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Боби Браун няма да получи и цент от богатството на Уитни

отпечатай новината

05.03.2012 11:15 | Видян 2083 пъти

Боби Браун няма да получи и цент от богатството на Уитни

Голямото богатство на починалата певица Уитни Хюстън е спасено от домогванията на бившия й съпруг Боби Браун. Той ще остане на сухо след прочитането на завещанието й, защото приживе, още преди сватбата, Хюстън е подписала предбрачно споразумение. В него се посочва, че спечеленото от двамата през брака ще остане отделно владение.

Уитни Хюстън и Боби Браун подадоха документи за развод през 2006 г. след 14 години брак. Двамата имат една дъщеря Боби Кристина.

В същото време се разкри, че преди да се омъжи през 80-те години на миналия век, певицата е имала връзка с Джърмейн Джексън, съобщи в. „Сън он сънди“.

В автобиографията си Джърмейн загатна, че са флиртували, когато са работели заедно. Неназован източник обаче разказа, че двамата са били любовници, но той не е искал това да се разбира заради съпругата му Хейзъл Горди. Песента „Saving all my Love for you“ била за отношенията им.

Джърмейн, който се раздели с Хейзъл през 1988 г., беше много разстроен от преждевременната смърт на Уитни Хюстън, защото тя му напомни за края на брат му Майкъл. Макар и да не присъства на погребението й в Ню Джърси, той е близък на семейството, съобщава БТА.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !