Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Елена Петрова намрази Ваня Цветкова

отпечатай новината

05.03.2012 16:15 | Видян 5216 пъти

Елена Петрова намрази Ваня Цветкова

Актрисата Елена Петрова вече не крие вече своята ненавист към колежката си Ваня Цветкова, коментират в тв среди. Звездата от Стъклен дом явно се дразни от успеха и гледаемостта на конкуретния сериал 7 часа разлика, клюкарят я колежки от снимачната площадка.

Неотдавна на поредните снимки на сериала, в който Елена влиза в ролята на Боряна, тя втрещила всички от екипа, не е за вярване, но те разправят, че Ели проклела актьорите от "Седем часа разлика" и най вече Ваня, която й отнела любовта на публиката. След като се усетила, че си е изпуснала нервите, тя се извинила, че не е имала точно това впредвид. На всички обаче им станало ясно, че тя храни не особено добри чувства към екранната Таня Стоева.

Самовлюбеността и безпардонното отношение на Елена обаче достигнали своя апогей на парти организирано от бТВ. Пред очите на всички Ваня Цветкова я поздравила най-учтиво и опитала да започне разговор с нея. Къдрокоската обаче само смъмрила нещо под носа си и я подминала като пътен знак. До скандал така и не се стигнало, тъй като Ваня е над нещата и тя отвърнала на нелепата ситуация просто с усмивка.

Пред свои колежки актрисата, която се завърна от Америка, коментирала, че не може да разбере защо Елена й завижда. “Тя също непрекъснато има изяви, снима се, играе в театъра. Дори много повече участва в халтури и се снима в различни рекламни кампании. Ето сега стана лице и на бТВ Lady”, коментирала съдийката от "Седем часа разлика".

Близки пък около Петрова клюкарят, че напоследък Елена била неузнаваема и само гледала в паничката на другите. Мълвата разнася, че тя се дразнела и от факта, че хонорарите на актьорите от конкуретния сериал са в пъти повече от тези на "Стъклен дом".

“Елена истински тъгува за времената, когато "Стъклен дом" бе единствения сериал в ефира и участващите в него получаваха космически суми. Само че нещата се промениха и сега има и други играчи на пазара”, коментират злобари в кинаджийските среди.

Според тв клюка, до момента с най-добър рейтинг е комедийната поредица "Столичани в повече" и там актьорите взимат най-високите хонорари.

Всички очакват с нетърпение новите сезони на екранните поредици, когато ще се установи ще има ли промяна в гледаемостта на тв сериали в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !