Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мариана Маринова отсвири гаджето си

отпечатай новината

06.03.2012 16:15 | Видян 7709 пъти

Мариана Маринова отсвири гаджето си

Мисис България 2007 Мариана Маринова се раздели с гаджето си Руслан. Блондинката вече е свободна и набързо смени статуса си във Facebook на "необвързана". Организаторката на конкурса Мис Силикон прекрати тригодишен любовен роман с любимия си, с когото се среща в сайта за запознанства Sladur.

Той бе и причината Маринова да се разведе с бившия си съпруг Тони, от когото има 6-годишна дъщеричка. "Омръзна ми да правя компромиси и да се съобразявам с някого. Искам просто повече време за себе си", бе категорична силиконката пред Супер 19'.

Неотдавна Мариана направи открита телефонна линия за пострадали жени и момичета, които са си сложили от опасния силикон на скандалната френска фирма PIP.

Маринова преди време шокира обществеността, като призна, че има общо пет пластични операции и е коригирала гърдите си, устните, носа и дупето.

Последната си интервенция тя осъществила във Венецуела, където са и инжектирали три литра биополимер, за да се постигне ефекта "бразилско дупе". В момента Мариана подготвя първото международно издание на конкурса Мис Силикон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !