Мадона счупи рекорд и събра най-много...

Безплатното шоу на Мадона в Рио де Жанейро привлече...

Кирил Домусчиев продаде поръчковата...

Един от най-богатите българи продаде суперяхтата си....

Витрина с живи манекени за 8-ми март

отпечатай новината

07.03.2012 16:00 | Видян 1445 пъти

Витрина с живи манекени за 8-ми март

На 8-ми март истински манекени ще пресъздадат най-съкровените мигове от женското приятелство на витрината на магазин Cheers в центъра на София.

За първи път по случай най-женския празник най-продаваният ликьор в света Baileys ще преобрази витрината в елегантно обзаведен хол, в който чисто по женски ще се забавляват три живи манекенки.

Те ще общуват с посетителите в магазина, както и с пешеходците, които се спрат пред витрината. Всеки може да стане свидетел на малките моментите, които прекарваме с приятелки в сладки разговори  на 8-ми март от 17 до 21 часа, минавайки по край магазина.

Baileys е създаден в Дъблин преди малко повече от 30 години и благодарение на уникалния си вкус се превръща в осмата най-продавана глобална марка алкохолна напитка в света. Той се продава в над 130 страни в света, а всяка минута от него се изпиват над 2000 чаши. Рецептата  му всъщност е съчетание от прясна млечна сметана, качествено ирландско уиски и шоколад.

Сметаната, използвана за него, се доставя всекидневно и се използва в същия ден, което гарантира, че тя винаги е прясна.

Производителите  използват млякото от прецизно подбрани 1500 ферми в Ирландия, в които се отглеждат 40 000 крави. Уискито, използвано за направата на Baileys е ръчно произведено в дестилерията с първия лиценз за уиски в света – Old Bushmills. Начинът на смесване на отделните съставки и създаването на автентичния вкус, обаче, остават грижливо пазена тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !