Атанас Месечков оживява след тумор в...

Болка, викове, тежки поражения – това съпътства дните на...

Ние неофициален кеш имаме: Ас....

Сайтът "Афера" пусна запис от среща на Асен Василев,...

Аштън Къчър предпочете сценаристка след Деми

отпечатай новината

08.03.2012 11:00 | Видян 2988 пъти

Аштън Къчър предпочете сценаристка след Деми

Актьорът Аштън Къчър е бил забелязан да играе лейзъртаг (вид военна игра подобна на пейнтбола) с новата си приятелка Лорене Скафария, съобщават клюкарски издания.

34-годишният актьор, чийто брак с Деми Мур рухна през ноември м. г. заради слухове, че той й е изневерил, беше заснет да се забавлява със сценаристката в събота в Лос Анджелис. Къчър твърди, че връзката му с Лорене е чисто платонична, но според сайта RadarOnline.com двамата били заедно на парти на Мадона след церемонията по раздаването на наградите Оскар.

Запознат източник съобщи също така, че двамата изглеждали влюбени на благотворително събитие на 25 февруари. „Те показаха привързаност един към друг. Когато смятаха, че никой не ги гледа, те се държаха за ръце и тя се облегна на гърба му“, разкри източникът пред „Ю Ес Уикли“.

Междувременно Деми Мур се завърна у дома след лечението си в рехабилитационна клиника и почивката на Карибите. Сайтът TMZ.com публикува снимка на звездата, която била заснета докато слиза от частен самолет, пише БГНЕС. Това е първият път, в който Деми е забелязана публично, откакто беше откарана по спешност в болница на 23 януари.

Сайтът съобщава, че Мур била посрещната на пистата на летището от жена, която я прегърнала. Според слуховете актрисата била на почивка на островите Търкс и Кайкос след лечението си в рехабилитационната клиника, въпреки че няма потвърждение къде точно се е лекувала звездата.

Представител на Мур потвърди, че тя е потърсила „професионална помощ“, за да се лекува от изтощение и да подобри здравето си, но не разкри повече подробности, пише "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !