Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Уитни Хюстън убита?

отпечатай новината

09.03.2012 14:30 | Видян 2841 пъти

Уитни Хюстън убита?

Уитни Хюстън може би е била убита, стана ясно от доклад на полицията в Ел Ей, до който се е добрал светският сайт ТМZ. Докладът се базира на няколко телефонни обаждания и мейли от роднини на звездата. Обажданията са по различно време и от различни хора, някои от които са се представили като роднини на Уитни, други роднини на бившия й съпруг Боби Браун.

Всички изразяват опасения, че певицата е била убита. Само един човек обаче твърди, че има доказателства, които подкрепят тази теория. От полицията проверяват дали обадилите се наистина са познавали Уитни.
След предварителния оглед по тялото на певицата не са открити видими белези от нараняване, което да кара разследващите да се съмняват в причините за смъртта й.

Все още се очакват окончателните токсикологични изследвания, които ще дадат яснота. Незаменимата Уитни Хюстън беше намерена мъртва във ваната на хотел в Бевърли Хилс на 11 февруари. Вчера стана ясно, че тя оставила всичко на 19-годишната си дъщеря Боби Кристина. В завещанието на певицата се посочва, че личните вещи, обзавеждане, дрехи, бижута и коли остават на единственото й дете.

Парите на Уитни ще бъдат внесени в попечителски фонд. Боби Кристина ще вземе част от тях, като навърши 21 години. Завещанието е подписано на З февруари 1993 г., месец преди Уитни да роди дъщеря си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !