Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Националния балет на Испания с втори спектакъл

отпечатай новината

12.03.2012 15:15 | Видян 1415 пъти

Националния балет на Испания с втори спектакъл

Вече в продажба са билетите за втори спектакъл в София на емблематичния Национален балет на Испания. Той ще бъде на 6 април в зала 1 на НДК от 19,30 часа. Той ще отговори на големия интерес на публиката към феноменалните танцьори.

Билетите за концерта могат да бъдат купени от Билетния център на НДК и разпространителската мрежа на Eventim на цени между 40 и 100 лв. Националният балет на Испания е най-грандиозната танцова формация на Испания и един от най-известните състави в света.

Зала 1 на НДК ще бъде разтърсена от 40 виртуозни танцьори, певци и музиканти, които са бурно аплодирани на всички световни сцени - от Нюйоркската Метрополитън опера до обновения Болшой театър.

Зрителите ще се насладят на две прекрасни представления - „Dualia” и „ La Leyenda” – едно неповторимо, спиращото дъха шоу, прекрасна музика, феноменални танци, изпълнени от звездни танцьори със завладяваща сърцата испанска артистичност.Спектаклите се организират от продуцентска агенция „БГ Саунд Стейдж” със съдействието на посолството на Кралство Испания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !