Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Азис опасно близо до Диана Найденова

отпечатай новината

16.03.2012 16:00 | Видян 4475 пъти

Азис опасно близо до Диана Найденова

Азис ще бъде гост в предаването „Нека говорят” по bTV тази неделя (18 март) в рубриката „Опасно близо”. Звездата на Diapason Records ще седне на горещия стол в компанията на журналистката Диана Найденова.

Краля на попфолка, чието име бе в топновините през изминалата седмица заради децата от Видин, танцували върху негова песен на общинско тържество, ще сподели своето виждане по тази толкова дискутирана тема.

В разговора ще стане дума и за нарастващия успех на Азис извън границите на България и дали той възнамерява да напусне родината си. Това, естествено, са само малка част от темите, на които ще бъде отделено внимание в предаването.

Но независимо от коментираните въпроси, разговорът безспорно ще бъде безкрайно интригуващ, тъй като един срещу друг ще застанат най-провокативния изпълнител в попфолка, който винаги успява да скандализира обществото с изказванията си и журналистката, чиито хаплив език всява истински ужас в съзнанието на повечето хора.

Не пропускайте Азис в предаването „Нека говорят” - в рубриката „Опасно близо с Диана Найденва”  на 18 март (неделя) около 17:30 часа само по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !