Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Кали изви новогодишно хоро през март

отпечатай новината

16.03.2012 16:45 | Видян 2640 пъти

Кали изви новогодишно хоро през март

В сряда вечер фолк-богинята Кали бе в центъра на купона в хитовия The Cotton Club в столицата. Феновете й видяха, че тя е от малкото звезди, които наред с ангажимента си да пеят за публиката, умеят и да се забавляват по време на музикалните си участия.

Изпълнителката на “Спрях ли ти тока” застана начело на най-дългото хоро, извиващо се като змия между масите и сепаретата в елегантния клуб. Настроението сред компаниите бе като на Нова Година, само че през март.

Стотици почитатели на Кали скочиха да танцуват при първите ритми на “Моме Малино”, а при зазвучаването на “Бяла роза”, вече цялото заведение се бе хванало за хорото.

Лошото момиче на фолка не спря и за миг с поздравите към феновете с парчетата “Влюбена, убий ме”, “Устни”, “Хоризонтално вертикално”, “Любов навреме”, “Седем” и др.

Славеща се със своята  нестандартна визия сред колежките си от фолк бранша и влечението си към татуировките, Кали сподели преди да излезне на сцената, че след броени дни е решила към настоящите татуси да прибави още два нови – на гърба и глезена, с надписи на санскрит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !