Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Андреа е "Най-популярната Балканска звезда"

отпечатай новината

20.03.2012 12:00 | Видян 2543 пъти

Андреа е

След наградите на Планета тв, където Андреа взе статуетките за Дует и за Артистично присъствие, тя успя да бетонира статуса си като Най-голямата Балканска звезда.

Хърватски сайт бе номинирал нашата певица редом до Цеца Величкович, Таркан и Желена Карлуеса, както и повечето звезди от Турция, Сърбия, Черна гора и Румъния.

Наши популярни изпълнители също попаднаха в класацията, но Андреа изпревари дори Азис и Преслава по гласове. Това явно се дължи на факта, че блондинката е единствената БГ певица, чиито дуети със световни колеги се въртят по дискотеките вразлични държави от земното кълбо.

А ето и какво казват хората по форумите:

Лично аз гласувам за Андреа, доказа, че е най-добрата звезда, гледанията в тубата го показаха. Нейните хитове звучат на целия Балкан!

Най-много харесвам Галена, но бих подкрепил Андреа, защото мисля, че е по-позната извън България.
В интерес на истината в Румъния много я тачат. Цяло лято съм работил с румънци и много са ме питали за нея.

Именно за това ще я подкрепя и аз , понеже до като бях в Испания съм работил с доста чужденци ... включително и румънци и са ми казвали че доста я харесвали там , била като Памела.

(IMG:style_emoticons/default/1000 (29).gif) ... Пък и като и чух едно от парчетата с Шаги в тамошен супер маркет ...и се убедих че наистина е позната навън ... така ,че гласът ми отива за нея .

Ето,че реално нещата стоят така,наблюдавали сте и вие,и аз!
В Испания лятото в Памплона на един от най-големите празници,като чух "I wanna",последвана от "Употребена" на гондолата направо щях да припадна човек.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (То тия дето бяха докарали гондолата може и да са румънци,но все пак да я чуеш в Испания си е готина работа

Допреди 3 месеца когато отидох в Италия не съм си представял, чe ще чувам често "I wanna" по радио "Kiss-kiss'', а много от италианските ми колеги имаха на дискове "Употребена".Колкото и да ми е странно също ще дам гласа си за Андреа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !