Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бойко, Бойко, и за синята зона ли не знаеше?

отпечатай новината

18.06.2008 17:00 | Видян 14539 пъти | Гласували 3

Бойко, Бойко, и за синята зона ли не знаеше?

СуперБойко пак се изложи мъжката! Съдът окончателно обяви поредната незаконна дейност на общината. От 2005 (годината, в която Генералът стана кмет) са незаконни таксите на т.нар. “синя зона”. Това е на практика цялата централна част на София.Съдете общината и си вземете парите обратно!


Поради управленска импотентност от години софийските управляващи уж планират нормални паркинги, а не ги строят и за по-лесно правят улиците на импровизирани паркинги. От това се задръства движението. От което пък се замърсява въздухът. Както вече писахме, експерти изчисляват годишните загуби на софиянци само от трафика на 600 милиона лева годишно. Освен по качество на живота, София е на последно място и по скорост на придвижване сред столиците в ЕС. Което, естествено е похвално, защото го прави Бойко, срещу когото вече освен червения съд, премиера, Костов и Татяна Дончева, явно са се обединили и Великите сили.


Чудя се на Борисов, както ефектно попържва правителството и други хора, че не вършели работа, защо не погледне първо себе си. Два милиона души все пак сме под негово робство в този град! 

Само напомняме, че за незаконни бяха обявени и предните напъни на Бойко и мнозинството в ГЕРБ да направят общински данъци и такси. Толкова си могат хората, ама е чудно като не се спряват с града, как ще оправят цялата държава???!!!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !