Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Евгени Минчев в "Градски легенди"

отпечатай новината

19.06.2008 18:25 | Видян 12741 пъти

Евгени Минчев в

В неделя в студиото на „Градски легенди” влиза една от иконите на блгарския шоубизнес – Евгени Минчев. Пред Вили Сечкова бившият светски хроникьор и настоящ пиар и продуцент споделя защо е решил да напише автобиография и как двамата с шофьора му хапвали кебапчета с хора от народа. Евгени Минчев разкрива разкрива в ефира на ТВ 2 малко известни подробности от живота си, свързани с пристигането му в София и приютяването му от Васил Андреев. Разбира се, разговорът не минава и без истории от ватманския период на Евгени Минчев.


Интересен факт е, че гостът на „Градски легенди” обеща да почерпи публиката в студиото. Кое провокира решението му и с какво е решил да почерпи зрителите на предаването, ще стане ясно тази неделя от 21 часа по ТВ 2. По повод гостуването на паркетния лъв, екипът на „Градски легенди” наруши познатата схема на предаването. Затова вместо преглед на заглавията от актуалната жълта преса, този път зрителите ще видят някои от най-интересните заглавия, свързани с организатора на редица балове и конкурси.
 Въпреки промените, звездното интервю отново ще бъде коментирано от Любомир Милчев – Денди и Емануела. Фолкпевицата и писателят определено има какво да кажат за Евгени Минчев и няма да се посвенят да го направят.


В редовната рубрика „Звездна карта” този път щ бъдат противопоставени Източна и Западна България чрез известните футболисти, които са дали на страната и света.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !