Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Конфуз на Софка по път за Брюксел

отпечатай новината

28.03.2012 14:30 | Видян 2948 пъти

Конфуз на Софка по път за Брюксел

В конфузна ситуация на летището в Мюнхен изпадна Софи Маринова. На път за Брюксел, където трябваше да изнесе концерт пред евродепутатите, Ромския славей мина транзитно през аеропорта в немския град.

Там обаче беше спряна на граничния контрол заради тъмните си очила, пише "Телеграф".

Служителят на гишето за проверка на няколко пъти ту на английски, ту на немски се опита да обясни на Маринова, че трябва да си свали цайсите, за да може да я сравни със снимката в личната й карта. Тя обаче отказваше до момента,   в   който придружителят й обясни, че няма как да мине, без да свали тъмните очила.  В  крайна сметка тя кандиса да го направи и премина благополучно през проверката.

В същото време, за да излезе от конфуза, през смях обясняваше:"Как няма да ме познае? Та аз съм звезда!"

Пътуването си до Европарламента пък Софи Маринова започна със случайна среща с футболиста Валери Божинов на летището в София. Двамата пиха кафе на аеропорта в столицата и си побъбриха.

Божинов, който е бил за малко в България, пожела успех на фолкдивата, преди да хване полета си за Милано. Концертът на ромската прима в Европарламента трябваше да започне след редакционното приключване на броя.
 
По план на него Софи Маринова трябваше да изпълни пред евродепутатите песента си за „Евровизия", а също и  ромския химн  „Джелем, джелем". Тя беше  поканена в Брюксел по случай международния ден на ромите 8 април, като неотлъчно с нея по пътя към белгийската столица бяха гримьорът ? Мис Бони, техник и продуцентът на Маринова - Крум Крумов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !