Непочистени от дървесна и храстова...

Непочистени от дървесна и храстова растителност язовири...

Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

Риана отрече да има връзка с Къчър

отпечатай новината

29.03.2012 15:15 | Видян 2229 пъти

Риана отрече да има връзка с Къчър

Деми Мур може да си отдъхне, тъй като дивата Риана публично отрече да има отношения с бившия й мъж Ащън Къчър, пише dnes.bg.

Наскоро певицата бе засечена да излиза от дома на актьора в Лос Анджелис в малките часове на нощта. След това пък изтече информация, че Рири иска да прекара лятото с комедийния актьор от "Двама мъже и половина".

Реакцията на Деми пък като че ли потвърди съмнението за романс между тях двамата, тъй като актрисата бе покрусена и нейни близки коментираха, че самата тя вярва на слуховете.

Риана напоследък флиртува усилено и заяви, че си търси мъж, а пък Ащън никога не е крил колко обича да се задиря с различни жени, според което идеята за връзка между тях звучеше напълно логично.

На пресконференция по повод филма с нейно участие "Battleship" барбадоската звезда категорично отрече да има отношения с който и да било мъж.

На въпрос дали е щастлива в личния си живот и има ли нещо вярно в клюката, че излиза с Ащън, Рири каза: "Това е доста разочароващ въпрос. Напълно щастлива съм и съм сама".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !