Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Миро от Биг Брадър залюби модна шефка

отпечатай новината

02.04.2012 14:30 | Видян 7904 пъти

Миро от Биг Брадър залюби модна шефка

Последната клюка, която обикаля светските среди на София е, че популярния риалити герой Миро от Биг Брадър има нова сърдечна тръпка. Музата на сърцето му е моделката Екатерина Дюлгерова, която е една от най-успешните родни манекенки. Преди две години тя основа MAXX Agency, която тепърва набира скорост в модния живот на България.

Според мълвата освен, че са двойка в живота, Катя е взела под крилото си победителят в Биг Брадър, който вече официално е новия букер на модната агенция. Любовта между двамата пламнала по време на работата, разказват близки до двойката. Миро често участвал във фотосесии и кастинги и бил нает за модел в агенцията на Катя.

Така покрай работата се завъртяла и любовната история между двамата. Двамата вече не се крият и не спират да се появяват на публични места и по партита, констатират с изумление светси персони.

Много често компания им прави и 8-годишният син на Дюлгерова от придишната й връзка. Според мълвата Катя дълго време е живяла с обикновен мъж, който не е познато лице в модните среди.

Миро, чиято драма с половинката му Елена в Биг Брадър, му донесе премия от 200 000 лв., пък дълго време нямаше сериозна връзка.

Той непрекъснато се появяваше със засукани мадами, но това бе само, за да лъска имидж пред медиите. Клюкари разправят, че Хубавата Елена приела съвсем спокойно новината за новата връзка на екс-любимия си. Тя дори се познавала с Катя, която преди време дефилирала на ревю, облечена в нейни дрехи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !