Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Гавра с Митьо Крика в английско шоу

отпечатай новината

05.04.2012 12:00 | Видян 3577 пъти

Гавра с Митьо Крика в английско шоу

Ужасна гавра с Митьо Крика си направи шоуто „Великобритания търси талант”. В шестия епизод на предаването, което има свой аналог и у нас и се излъчва в момента, участник е бил българският културист. Там той демонстрира как с чук му чупят 9 блока итонг върху главата и той не трепва.
Това е било вълнуващо само за нашето момче, защото британското жури прави през цялото време ужасяващи гримаси, явно не одобрявайки особено този номер. И тримата англичани дават отрицателна оценка и учтиво благодарят на Крика за участието с думите, че повече не биха иска да виждат как някой чупи с чук тухли върху главата на друг.

Освен това Митьо е бил сниман със скрита камера зад кулисите където ръси откровени простотии на български, мислейки, че никой не го разбира. Продуцентите обаче набързо са намерили преводач и са направили субтитри, от които става ясно, че Крика се срамува от липсата си на педикюр и мята едно парцалче, с което да прикрие краката си.

„Не искам така да ме види журито”, говори ядосано той на себе си и нервно се разхожда из бекстейджа. На сцената всички първо го мислят за грък, но българинът бърза да поясни откъде е и се представя като охранител, говорейки на „плажен английски”.

След края на участието му водещият го кара да повтори номера, но с по-малко тухли, като вместо мъже асистенти води две девойки. Докато те танцуват около него и ситуацията е супер нелепа,

Крика се поти от притеснение и болка но не показва с нищо, че му е неприятно. Димитър Ходжев, който вчера имаше рожден ден и навърши 37 години, живее от доста време на Острова. Магистърът по спорт в Националната спортна академия се премести там преди година, като слуховете го свързваха с младо момиче от Чепеларе, с което той живеел в британската столица. Заговори се дори за развод между него и съпругата му Нина Никол, но той така и не й дал до момента разрешение, което наложи светската журналистка да го издирва с адвокати.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !