Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Петя Павлова във "Вечерното шоу на Азис"

отпечатай новината

23.06.2008 11:27 | Видян 31438 пъти

Петя Павлова във

Във „Вечерното шоу на Азис” тази неделя на гости ще бъде поп певицата Петя Павлова. Тя ще сподели със зрителите своя тайна за разхлаждане в горещите летни дни. Ще разберем, че тя си слага бикините в хладилника и след това ги обува. Според нея ефектът е поразителен. И тъй като в студиото е доста топло, Азис ще й предостави хладилна чанта, за да сложи бельото си в нея. За всеобщо учудване обаче, тя ще признае, че е дошла без бельо в студиото.


Пред Азис и Катето Евро, Петя ще сподели, че все още не си е намерила мъж, с който да сподели живота си, но вече свикнала с това. Катето ще я изненада и ще извади списък който съдържа цели 45 изисквания, които Петя е написала като критерии за мъж, който може да й привлече вниманието. Между тях има точки като: „Да приема моя вкус и идеи относно интериора и обзавеждането; Да обича планината повече от морето; Да не забравя моя рожден ден или Свети Валентин; Да не е женкар; Да е финансово осигурен; Да е романтичен и да обича да се целува и прегръща; Да има потенциал да стане милионер”... Петя ще уточни, че е писала списъка още докато е живеела в Англия. Сега в България този списък се свежда само до две точки: Да я обича и да иска да има деца от нея.

Вторият гост в предаването утре вечер ще бъде едно известно от рекламите лице – София Василева. Блондинката ще признае, че не е лесно да се снимаш в реклами, защото се ходи по много кастинги, освен това според нея от участията в реклами не се печелят много пари. Тъй като в момента е необвързана, както и Петя, София също ще сподели някои от най-важните си изисквания за мъж. Според нея той трябва да има чувство за хумор, да изглежда добре, да бъде интелигентен и да може да се издържа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !